LOADING

Type to search

Работилница – „Мапирање и следење на клучните реформски процеси во рамките на Поглавје 24“

Настани Ние & Јавност Работни програми

Работилница – „Мапирање и следење на клучните реформски процеси во рамките на Поглавје 24“

Share

Изминатиов вторник, успешно ја спроведовме работилницата „Мапирање и следење на клучните реформски процеси во рамките на Поглавје 24“ под водство на д-р Соња Стојановиќ Гајиќ.

Во фокусот на оваа работилница, наменета за претставниците на граѓанските организации кои дејствуваат во областите на слобода, правда и безбедност, беа идентификувањето на клучните предизвици и реформски приоритети од аспект на граѓанското општество и зајакнувањето на капацитетите на граѓанските организации да вршат мониторинг врз областите од Поглавјето 24 на структуриран начин.

Tags:

Leave a Comment