youth

Trainings on youth activism held in Butel municipality

Eurotink within the project “Butel municipality open for youth” on March 27 and 28, the events were held in the premises of the Butel municipality, held trainings on youth policies. The participants of the trainings had the opportunity to acquire the basic idea of youth policies and their creation, in the interest of youth representation. …

Trainings on youth activism held in Butel municipality Read More »

ЕВРОТИНК -центар за европски стратегии го одржа својот почетен настан: „Младите и соработка во образованието”

ЕВРОТИНК – Центар за европски стратегии го одржа настанот:„Младите и соработка во образованието”, кој е дел од проектот: „Демистифицирање на (не) соседските односи на патот кон ЕУ: Случајот на Северна Македонија и Бугарија“, подржан од Амбасадата на Канада во Белград, преку Канадскиот фонд за локални иницијативи. Во своето поздравно обраќање на почетокот на конференцијата извршниот …

ЕВРОТИНК -центар за европски стратегии го одржа својот почетен настан: „Младите и соработка во образованието” Read More »

Kick-off conference for project “Butel Municipality Open to the Youth”

On October 18 Eurothink held the initial conference of the project “Butel Municipality open to the Youth” in the premises of Butel Municipality. The mayor of Butel Municipality Darko Kostovski, Tomislav Gajtanoski, representative of Coalition Sega, as well as Mariglen Demiri and Dimitar Nikolovski from Eurotink participated as speakers at the event. After the presentation …

Kick-off conference for project “Butel Municipality Open to the Youth” Read More »