LOADING

Type to search

Uncategorized @mk

На конференцијата дискутираа претставници од механизмите за внатрешна и надворешна контрола на работата на полицијата и претставници од граѓанскиот сектор...
Евротинк – Центар за европски стратегии присуствуваше на 11-та Седница на Локалниот совет за превенција во Општина Струмица, кој се...
Eurothink-Center for European Strategies, together with the NGO Infocenter, organized two online sessions on the topic: “Demystifying Disinformation and Hate...
Кристијан Костов е практикант во ЕВРОТИНК – Центарот за европски стратегии – Скопје започнувајќи од 18ти Март 2024 година. Дипломирал...