Актуелно

  • Сите актуелности
  • Настани
  • Новости
  • Повици
  • Соопштенија
Сите актуелности
  • Сите актуелности
  • Настани
  • Новости
  • Повици
  • Соопштенија
Untitled design (20)

Еврометар: Северна Македонија & Европската Унија, очекувања и ставови на граѓаните 2014 -2021 година

Прочитај повеќе →
download-3

ПОВИК ЗА ТРЕНИНГ НА НОВИНАРИ ЗА ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ОДНОС НА ЕВРОПСКАТА ИНТЕГРАЦИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Прочитај повеќе →
download (1)

Коментар на ИДСЦС, ЕВРОТИНК и Еко-свест: Што кажува извештајот на Европската комисија и што треба да направиме?

Прочитај повеќе →
public money

PUBLIC MONEY SPENT SECRETLY: WHO CONTROLS THE FINANCES OF THE SECURITY AND INTELLIGENCE SERVICES?

Прочитај повеќе →
магче

ЈАВНИ ПАРИ ШТО СЕ ТРОШАТ ТАЈНО: КОЈ ГИ КОНТРОЛИРА ФИНАНСИИТЕ НА БЕЗБЕДНОСНО-РАЗУЗНАВАЧКИТЕ СЛУЖБИ?

Прочитај повеќе →
dad22b3f1d1fad51657447f4

МАПИРАЊЕ НА ИНСТИТУЦИИТЕ ОД ОБЛАСТИТЕ НА ПРАВДАТА, СЛОБОДАТА И БЕЗБЕДНОСТА

Прочитај повеќе →
Businessman touching tablet and icon business is growing and make money from 5G technology in 2026. Future and trend marketing. Global business and communication network connection.

Интерактивен инфографик за телекомуникациските услуги и работата на АВМУ

Прочитај повеќе →
Businesswoman connected tech devices and icons applications to a digital planet earth

Граѓаните задоволни со квалитетот на медиумските содржини

Прочитај повеќе →
авму

Интерактивен инфографик за телекомуникациските услуги и работата на АЕК

Прочитај повеќе →
4bf64ac89ed81731afc14b9a

Расте препознатливоста на регулаторите – АВМУ и АЕК

Прочитај повеќе →
Wifi hotspot icon set isolated on blue circle. Hotspot connection icon for web and mobile phone

Високо задоволство со квалитетот на телекомуникациските услуги

Прочитај повеќе →
Blue social network technology icons background vector

ДАЛИ ИМА ДОВОЛНО КОНКУРЕНЦИЈА НА ПАЗАРОТ НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ УСЛУГИ?

Прочитај повеќе →
a1b1e5efd5d261002ac3462c

Дали има потреба од трет мобилен оператор?

Прочитај повеќе →
39469ec8a89822b0adddbf6d

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Прочитај повеќе →
39dcc0bcd2d916382538feae

Нетрасиран пат: Граѓански ангажман во образованието, истражувањето и мониторингот поврзан со Поглавје 24 (Нетрасиран пат: Граѓани за Поглавје 24)

Прочитај повеќе →
39469ec8a89822b0adddbf6d

ПОВИК ЗА ТРЕНИНГ НА НОВИНАРИ ЗА ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ОДНОС НА ЕВРОПСКАТА ИНТЕГРАЦИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Прочитај повеќе →
ua

Ресурсна платформа за граѓани и медиуми MK&EU

Прочитај повеќе →
9d7c6241bc931761f07e4e80

„Спроведување на Договорот од Преспа“

Прочитај повеќе →
7580bfba78dfe1d5e9c4cd10

Времеплов

Прочитај повеќе →
10

ПОВИК за избор на експерт-истражувач во рамките на проектот Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк (Critical Thinking for Mediawise Citizens – CriThink / IPA/2017/393-851)

Прочитај повеќе →
sa

Презентација на Петтиот мониторинг извештај за работата на АВМУ и АЕК и дискусија за предностите и негативностите на 5г технологијата

Прочитај повеќе →
d561d10372526ad6d37c47df

ОГЛАС ЗА РАБОТА: Позиција: ПРОЕКТЕН КООРДИНАТОР

Прочитај повеќе →
petti

Тркалезна маса: Влијанието на Преспанскиот договор врз комерцијалните имиња, трговските марки и брендовите

Прочитај повеќе →
7c1176f87c77c235012a02b8

Одржана петтата Школа за европска политика насловена како „Градење на комуникациски стратегии за евроинтеграции во време на неизвесност и дезинформации”

Прочитај повеќе →
39469ec8a89822b0adddbf6d

ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТИ

Прочитај повеќе →
7744358fd6472cf7e212bbfc

Учество на настан за модели на отчетност на институциите од безбедносниот систем

Прочитај повеќе →
PING PONG

Јавно мислење: Дали Северна Македонија ќе започне преговори со Европската Унија годинава?

Прочитај повеќе →
8e3ef28e97f336d510f11ef2

Учество на Втората практична вежба за парламентарен надзор над разузнавачките служби организирана од ДЦАФ

Прочитај повеќе →
5f877c3836fbedaf6ec61d58

Трета краткорочна мобилност во Мадрид, Шпанија

Прочитај повеќе →
037ee6c5c380245715143e54

Средба со Неговата екселенција Стефан Дион, Специјален пратеник на канадскиот Премиер за Европа и Европската Унија

Прочитај повеќе →
f6d13ce06fab6e32a363d748

Зошто реформата на безбедносните служби треба да биде дел од пристапните преговори со ЕУ

Прочитај повеќе →
8ac257224087e2a69a725962

Барање за апликации – Грантови за граѓански организации во рамки на проектот КриТинк

Прочитај повеќе →
Scroll to Top