LOADING

Type to search

Има пари ама: Дванаесетти извештај од следењето на пристапување на Македонија во ЕУ

Процес на пристапување во ЕУ Публикации Следење на процес на интеграции

Има пари ама: Дванаесетти извештај од следењето на пристапување на Македонија во ЕУ

Share

Следејќи го редовно процесот на пристапување на Република Македонија во Европската унија (ЕУ), ние од Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО) и од Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) решивме овој квартален извештај да го посветиме на европските пари, односно, на фамозниот Инструмент за претпристапна помош (ИПА) и на таканаречените Програми на Заедницата.

Документот можете да го преземете на следниов линк.