LOADING

Type to search

Школа за европски политики

Во периодот од 03 до 16 февруари, 2021 година ЕВРОТИНК – Центар за европски стратегии организираше Школа за европска политика....
ЕВРОТИНК – Центар за европски стратегии има чест да ве покани да бидете дел од шестата Школа за европски политики....
На 2-ри и 3-ти декември 2019 год. се одржа петтата Школа за европска политика организирана ЕВРОТИНК – Центар за европски...