LOADING

Type to search

регион

Во првиот панел: „Улогата на ЕУ во односите на Северна Македонија и Бугарија” се обратија: Н.Е. г. Јарослав Лудва, амбасадор...
Во првата сесија насловена „ Преглед на дезинформации и говор на омраза во Северна Македонија и Бугарија” се обратија: г....
Autor: Kire Vasilev, politolog Të gjithë janë dakord se zgjidhja e çështjeve të hapura me fqinjët do të përmirësojë zhvillimin...
Autor: Mariglen Demiri, hulumtues Marrëdhëniet ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Bullgarisë vitet e fundit kanë qenë mjaft...
Autor: Doc. dr. Marijana Nikollova Stamova Instituti i Ballkanistikës me Qendër për trakologji pranë Akademisë së Shkencave të Bullgarisë Sofje,...
Изготвил: Боян Кордалов, комуникационен експерт, магистър по връзки с обществеността „Икономиката не следва политическите отношения между нашите страни“ – това...
Autor: Bojan Kordalov, komunikolog, magjistër i marrëdhënieve me publikun “Ekonomia nuk i ndjek marrëdhëniet politike mes vendeve tona” – kjo...
Author: Assis. Prof. Marijana Nikolova Stamova, Institute of Balkan Studies with Center for Tracology at the Bulgarian Academy of Sciences, Sofia,...
Author: Bojan Kordalov, communicator, M.A. in public relations “The economic relations do not go hand in hand with the political...