LOADING

Type to search

правосудство

Димитар Николовски од Евротинк гостуваше во студиото на Слободна ТВ и зборуваше за евроинтегративните процеси, Извештајот на Европската комисија, како...
Истражувањето од 2020 година со наслов: „Пустошење на нашата иднина: форми/модели на организиран криминал во бесправната сеча во Република Северна Македонија“, објавено...
  Промоција на наоди од истражување – ЕВРОМЕТАР ноември 2021 Денес, ЕВРОТИНК – Центар за европски стратегии ги презентираше наодите...
Проследете го интервјуто со Димитар Николовски – Извршен Директор на Евротинк – Центар за Европски Стратегии, во кое зборува за...
Ивештајот на експертската група од 2015 година со препораки за спроведување на итни реформски приоритети во областа на владеење на...
Овој документ претставува надградба на „Предлогот за итни демократски реформи“, подготвен од група граѓански организации и експерти во почетокот на...