LOADING

Type to search

образование

  ЕВРОТИНК – Центар за европски стратегии го одржа настанот:„Младите и соработка во образованието”, кој е дел од проектот: „Демистифицирање...
Центарот за Европски стратегии-Евротинк, имаше особено задоволство да биде домаќин на група студенти од Германија, предводени од професорот Торстен Келер,...
Од 18 до 23 септември во Мадрид, Шпанија се одржа третата краткорочна мобилност – меѓународна активност за учење , во...