Стефан Ѓуровски – практикант

Стефан Ѓуровски e практикант во ЕВРОТИНК од 1 септември 2021 година преку проектот ,,Млади Хаб – градење вештини за вработување, компетенции и можности за вмрежување за младите” кој е поддржан од Британската амбасада и од Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија. Проектот го спроведува Националниот Младински совет на Македонија (НМСМ) и младинската група. Претходно Стефан …

Стефан Ѓуровски – практикант Read More »