LOADING

Type to search

локални политики

На 16 јуни се одржа првата седница на Локален совет за превенција во општина Гостивар. На седницата се разговараше за...
Евротинк – Центар за европски стратегии присуствуваше на 11-та Седница на Локалниот совет за превенција во Општина Струмица, кој се...
Евротинк – Центар за европски стратегии го имплементира проектот „Општина Бутел отворена за младите“, финансиран од Европската Унија во рамки...
Евротинк на 11 јануари 2023 потпиша Меморандум за соработка со Општина Струмица со што ја отпочнува со што ја отпочнува...
ОПИС НА ПРОЕКТОТ: Евротинк – Центар за европски стратегии го имплементира проектот „Општина Бутел отворена за младите“, финансиран од Европската...
Евротинк денес потпиша Меморандум за соработка со Општина Гостивар со што ја отпочнува реализацијата на проектот „Со локални совети за...
Евротинк – Центар за европски стратегии отвора јавен повик до општините во Република Северна Македонија за вклучување во проектот „Со...
Евротинк – Центарот за европски стратегии на 18 октомври во просториите на општина Бутел ја одржа почетната конференција во рамки...