LOADING

Type to search

Еразмус

Aвтор: Габриела Лескова 10.063 ученици од нашата држава учествувале на Еразмус Плус мобилности во странство во 2022 година, додека за...
Од 18 до 23 септември во Мадрид, Шпанија се одржа третата краткорочна мобилност – меѓународна активност за учење , во...
Еразмус+ е програма на Европската Унија наменета за соработка на европско ниво во областите на образованието, обуката, младите и спортот,...