Одржана #ЕВРОТОК сесија со Зоран Ангеловски, директор на Оперативно-техничката агенција

На 12 октомври 2022, ЕВРОТИНК-Центар за европски стратегии во соработка со Женевскиот центар за управување со безбедносниот сектор (DCAF) организираше #ЕВРОТОК сесиja со директорот на Оперативно-техничката агенција (ОТА), господинот Зоран Ангеловски. Централна тема на дискусијата беше комуникациската стратегија на Оперативно-техничката агенција како една од безбедносно-разузнавачките служби во Република Северна Македонија. На настанот учествуваа 16 гости од …

Одржана #ЕВРОТОК сесија со Зоран Ангеловски, директор на Оперативно-техничката агенција Read More »