LOADING

Type to search

ДЦАФ

Потребата од независен демократски надзор врз работата на безбедносно-разузнавачките служби е condition sine qua non во едно демократско општество, какво...
Управувањето со разузнавањето беше поставено како еден од најважните приоритетина земјата од почетокот на коалициската Влада на премиерот Зоран Заев...
За време на мир, поимот „воено разузнавање“ за некои можеби претставува контрадикторен термин. Военото разузнавање е постојана проценка на можните...
Потребата од независен демократски надзор врз работата на безбедносно-разузнавачките служби е condition sine qua non во едно демократско општество, какво...