LOADING

Type to search

влез во ЕУ

Европската унија носи стратегии и дава поддршка во креирањето политики за млади лица, Македонија доцни со имплеметацијата и со обидот...
Во првиот панел: „Улогата на ЕУ во односите на Северна Македонија и Бугарија” се обратија: Н.Е. г. Јарослав Лудва, амбасадор...