Евротинк присуствуваше на обука за програмата „Комуникација со заедниците“ за полициски службеници од СВР Скопје

Членови од тимот на Евротинк – Центар за европски стратегии, на покана од ICITAP, присуствуваа на обуката  „Комуникација со заедниците“ за полициските службеници од СВР Скопје.  Полициските службеници од средно раководниот кадар при СВР Скопје ја завршија тридневната обука за програмата „Комуникација со заедниците“, реализирана од страна на сертифицирани обучувачи при МВР, како дел од ICITAP …

Евротинк присуствуваше на обука за програмата „Комуникација со заедниците“ за полициски службеници од СВР Скопје Read More »