LOADING

Type to search

Публикации

Дваесет и седми извештај од следењето на процесот на пристапување на Македонија во ЕУ
Дваесет и шести извештај од следењето на процесот на пристапување на Македонија во ЕУ
Документ за јавна политика кој се фокусира на моменталнaта сосотојба во Македонија, политичката криза, Договорот од Пржино и неговата имплементација,...
КОМПАРАТИВНА АНАЛИЗА НА ИЗВЕШТАИТЕ НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА 2012-2015
НВО Инфоцентарот, Македонскиот центар за европско образование (МЦЕО), Осми Септември и Центарот за развој на медиуми (ЦРМ) во рамките на...
Оваа брошура треба да им обезбеди на граѓаните основни информации за Европската унија и нејзините заеднички политики и притоа да...
Дваесет и петти извештај од следењето на процесот на пристапување на Македонија во ЕУ.
Оваа студија на системите за заштита на човековите права и нивната компатибилност, односно усогласеност произлезе од проектот „Основни права –...
Овој модул е наменет за обука на адвокати и млади правници-практичари. Модулот и програмата за обука треба на учесниците да...