LOADING

Type to search

Луѓе

Иван Стефановски беше Извршен директор на Евротинк до мај, 2021. Стефановски е доктор по политички науки и социологија од Факултетот...
Љупчо Петковски е независен консултант со специјализација на истражувања на политики. Љупчо ја водеше канцеларијата на ЕвроТинк oд 2017 до 2019...