LOADING

Type to search

Соопштенија

Евротинк – Центар за европски стратегии во рамките на проектот „Медиумите за ЕУ“ објавува повик за млади новинари – практиканти...
Евротинк – Центар за европски стратегии во рамките на проектот „Медиумите за ЕУ“ објавува повик за новинари уредници кои би...
На 22 февруари, среда, во просториите на Евротинк се одржа #ЕВРОТОК сесија на која се дискутираа пропагандните и субверзивни наративи...
Во првата сесија насловена „ Преглед на дезинформации и говор на омраза во Северна Македонија и Бугарија” се обратија: г....
За потребите на проектот: „Подобрување на отчетноста и транспарентноста на полицијата во Република Северна Македонија“ имплементиран од Евротинк – Центар...
Евротинк бара нов член на тимот, со позиција проектен/на координатор/ка. Повеќе детали подолу.   Име на проектот  Media 4 EU   Име...
Датум на објавување: 07.02.2023 година Здружение на граѓани Евротинк – Центар за европски стратегии – Скопје, објавува повик за редизајнирање и...
Евротинк – Центар за европски стратегии го имплементира проектот „Општина Бутел отворена за младите“, финансиран од Европската Унија во рамки...