LOADING

Type to search

Евротинк во медиуми

Во рамки на подкастот на ALDA „Нијанси на демократијата“, директорот на Евротинк Димитар Николовски и претседателот на BIRC Џељаљ Незири,...
Димитар Николовски од Евротинк гостуваше во студиото на Слободна ТВ и зборуваше за евроинтегративните процеси, Извештајот на Европската комисија, како...
На 6 декември 2023 Евротинк учествуваше во панел дискусијата „Како да се постигне подобра соработка во борбата против корупцијата меѓу...
Проследете го интервјуто со Димитар Николовски – Извршен Директор на Евротинк – Центар за Европски Стратегии, во кое зборува за...