LOADING

Type to search

Ние & Јавност

Во рамки на проектот „Подобрување на транспарентноста и на отчетноста на полицијата во Република Северна Македонија“ изработен е истоимениот подкаст...
Во рамки на проектот „Подобрување на транспарентноста и на отчетноста на полицијата во Република Северна Македонија“ изработен е истоимениот подкаст...
Автор: Никола Ристевски   Еден од тројца млади студира, а секој десетти студент е во студентски дом „Она што најпрво...
Автор: Габриела Лескова   ИНТЕРВЈУ СО ИВАН ДУРГУТОВ: Младите се иселуваат надвор, ама не само од економски причини Европската комисија...
Во април 2024 полициски службеници од Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди дисеминираа инфо-материјали за граѓани, изработени...
Во април 2024, инфо-материјали изработени од страна на Евротинк, а во соработка со Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и...
На регионалниот натпревар за млади „Песни на слободата“ за најдобар текст за рок песна жирито во состав Тошо Филиповски, Љупчо...
Автор: Габриела Лескова   Изборите за Европскиот парламент – дезинформациите и излезноста на младите како предизвици Граѓаните од земјите-членки на...
Автор: Бојан Лазаревски   Иако предностите на дигитализацијата се препознаваат, потребно е време за целосна и рамномерна имплементација Образованието во...