LOADING

Type to search

Фросина Крушкаровска – Проектна асистентка

Луѓе

Фросина Крушкаровска – Проектна асистентка

Share

Фросина Крушкаровска е проектна асистентка и лице за односи со јавност во Евротинк – Центар за европски стратегии. Моментално следи магистерски студии по политики на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје. Претходно работела како уредница и проектна координаторка во книгоиздавателството Темплум и на онлајн медиумот Окно.

Во Евротинк работи на проектите „Подобрување на транспарентноста и отчетноста во работата на полицијата во Република Северна Македонија“, „Локални совети за превенција за подобрена локална соработка“ и „Rock4Unity“.

Контакт:frosina.krushkarovska@eurothink.mk

Tags: