LOADING

Type to search

Ајше Мехмети – Финансиски и административен соработник

Луѓе

Ајше Мехмети – Финансиски и административен соработник

Share

Ајше Мехмети работи како финансиски и административен соработник во ЕВРОТИНК. Претходно работеше како практикантка, преведувачка и проектна асистентка во ЕвроТинк, а била и наставник по англиски јазик во О.У. “Братство” и приватната школа “Challenge”. Студирала Економски науки на Универзитетот за Туризам и Менаџмент во Скопје. Моментално следи магистерски студии по политики на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје. Нејзини главни полиња на истражувачки интерес се демократизација, европеизација, национализам, радикализција.

Контакт: ajshe.mehmeti@eurothink.mk

Tags: