LOADING

Type to search

Студентска посета на Евротинк од Hamburg School of Business administration

Настани Ние & Јавност

Студентска посета на Евротинк од Hamburg School of Business administration

Share

Центарот за Европски стратегии-Евротинк, имаше особено задоволство да биде домаќин на група студенти од Германија, предводени од професорот Торстен Келер, HSBA Hamburg School of Business Administration.

Тимот на Евротинк, Драган Поповски, Фросина Крушкаровска и Ајше Мехмети, ги преставија досегашните проекти како и евроинтеграциските процеси за кои учесниците имаа особен интерес.

Tags:

Leave a Comment