Фросина Крушкаровска-Проектна асистентка, односи со јавност

Фросина Крушкаровска е проектна асистентка и лице за односи со јавност во Евротинк – Центар за европски стратегии. Моментално следи магистерски студии по политики на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје. Дипломирала на катедрaта за Општа и компаративна книжевност при Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ и на катедрата за Менаџмент при Економскиот факултет во Скопје. Претходно работела како уредница и проектна координаторка во книгоиздавателството Темплум и на онлајн медиумот Окно. 

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn