Миа Ботинова Димитрова – практикантка

Миа Ботинова- Димитрова е практикантка во Евротинк – Центар за европски стратегии од мај 2022 година. Има дипломирано на Правниот факултет “Јустинијан Први” на катедрата за политички студии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“во Скопје. Моментално следи магистерски студии по Меѓународни односи, европски интеграции и дипломатија на Правниот факултет „Јустинијан Први “. Таа е исто така учесничка на Школата за политики за 2022 при Претседателскиот центар за политичко образование.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn