Бојан Михаиловски – практикант

Бојан Михаиловски е практикант  во Евротинк – Центар за европски стратегии – Скопје, почнувајќи од 1 март 2023 година. Паралелно со работата студира на Економскиот факултет во Скопје, на одделот Финансиски менаџмент. 

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn