LOADING

Type to search

ЕВРОМЕТАР – есен 2019

ЕВРОМЕТАР Публикации

ЕВРОМЕТАР – есен 2019

Share

ЕВРОМЕТАР е истражување преку кое ЕВРОТИНК традиционално го испитува мислењето на граѓаните за прашања поврзани со евроинтеграциите и довербата во институциите во земјата.

Овој ЕВРОМЕТАР го анализираше јавното мислење во периодот на есента 2019 година.

Целосното истражување преземете го тука.