LOADING

Type to search

Граѓаните задоволни со квалитетот на медиумските содржини

Публикации Работни програми

Граѓаните задоволни со квалитетот на медиумските содржини

Share

Повеќе од половина од испитаниците на анкетата на Стелар, спроведена по нарачка на ЕвроТинк, изразиле задоволство со квалитетот на медиумските содржини, додека речиси 4 од 10 од испитаниците изразиле незадоволство.

Tags:

Leave a Comment