Ајше Мехмети

Ајше Мехмети работи како финансиски и административен соработник во ЕВРОТИНК. Претходно има работено како практикант, преведувач и проектен асистент во ЕВРОРТИНК, а била и наставник по англиски јазик во О.У. “Братство” и приватната школа “Challenge”. Студирала Економски науки на Универзитетот за Туризам и Менаџмент во Скопје. Нејзини главни полиња на истражувачки интерес се демократизација, европеизација, национализам, радикализција.

Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top