LOADING

Type to search

Расте препознатливоста на регулаторите – АВМУ и АЕК

Публикации Работни програми

Расте препознатливоста на регулаторите – АВМУ и АЕК

Share

Околу половина од граѓаните изјавиле дека се задоволни со цените на телекомуникациските услуги, покажува истражувањето на Стелар истражувања од Скопје, спроведено за Евротинк – Центарот за еворпски стратегии, во февруари 2020 година, како дел од нивниот проект за мониторинг на работата на АЕК и АВМУ. Податоците незначително се разликуваат од последните оние во последните истражувања на Агенцијата за електронски комуникации, што делумно се должи и на различната методологија.

Tags:

Leave a Comment