LOADING

Type to search

Дали има потреба од трет мобилен оператор?

Публикации Работни програми

Дали има потреба од трет мобилен оператор?

Share

Дали има потреба од трет мобилен оператор? Повеќе од половина од граѓаните сметаат дека тоа потребно. Македонија имаше три мобилни оператори до спојувањето на Оне и Вип пред неколку години. Повеќе од половина од граѓаните посакуваат влез на трет мобилен оператор на пазарот.

Tags:

Leave a Comment