LOADING

Type to search

ДАЛИ ИМА ДОВОЛНО КОНКУРЕНЦИЈА НА ПАЗАРОТ НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ УСЛУГИ?

Публикации Работни програми

ДАЛИ ИМА ДОВОЛНО КОНКУРЕНЦИЈА НА ПАЗАРОТ НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ УСЛУГИ?

Share

Мнозинството испитаници сметаат дека на пазарот на телекомуникациски услуги нема доволно конкуренција. Овие податоци се во согласност со податоците добиени од истото истражување, спроведено од Стелар во февруари 2020 година. Интерактивниот графикон подолу може да се преземеме со притискање на копчето Embed и копирање на скриптата на било која веб страница.

Tags:

Leave a Comment