LOADING

Type to search

Високо задоволство со квалитетот на телекомуникациските услуги

Публикации Работни програми

Високо задоволство со квалитетот на телекомуникациските услуги

Share

Задоволството со квалитетот на телекомуникациските услуги останува на високо ниво, покажува анкетата на stellar-research. mk, спроведена во февруари 2020 година, за нарачателот ЕвроТинк од Скопје. Имено, приближно 7 од 10 испитаници изразиле задоволство со квалитетот на услугите во мобилната телефонија и интернетот.

Tags:

Leave a Comment