LOADING

Type to search

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Ние & Јавност Работни програми Соопштенија

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Share

Согласно препораките на Владата и Министерството за Здравство на Република Северна Македонија, и трендовите со COVID -19 вирусот, EВРОТИНК ве известува дека тренингот за новинари ќе се одржи најрано во мај, 2020 година. Пријавувањето е во тек. Сите заинтересирани новинари да се пријават на повикот до 30 април 2020 година. 

Авторот и медиумот со најдобра објавена сторија за ЕУ интеграции, која ќе произлезе од обуката на новинари ќе бидат наградени.

Tags:

Leave a Comment