LOADING

Type to search

Втор периодичен извештај за работата на АВМУ и АЕК октомври-декември 2018

Анализа на јавни политики ЕУ за граѓаните, активно граѓанство и јавен интерес Публикации

Втор периодичен извештај за работата на АВМУ и АЕК октомври-декември 2018

Share

Втор периодичен мониторинг извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) за периодот октомври – декември 2018 година, во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch II“.

Целиот извештај можете да го преземете на следниов линк.