LOADING

Type to search

Дневник на пристапувањето ЗАПИС 2 ВЕРОДОСТОЈНА СТРАТЕГИЈА ЗА ПРОШИРУВАЊЕ СО ЗАПАДЕН БАЛКАН

Публикации Работни програми

Дневник на пристапувањето ЗАПИС 2 ВЕРОДОСТОЈНА СТРАТЕГИЈА ЗА ПРОШИРУВАЊЕ СО ЗАПАДЕН БАЛКАН

Share

Дневникот на пристапувањето, или на англиски Accession Log, е нова алатка на ЕВРОТИНК – Центар за европски стратегии, преку која се следи работата на Владата на Република Македонија, развојот на европските политики, имплементирањето на итните реформски приоритети и редовниот политички дијалог Македонија – Европска Унија или, со други зборови, процесот на пристапување во Европската Унија.

Tags:

Leave a Comment