LOADING

Type to search

Рамнодушен оптимизам – реакциите на јавноста на иницијативите за одблокирање на евроинтеграциите

Публикации Работни програми

Рамнодушен оптимизам – реакциите на јавноста на иницијативите за одблокирање на евроинтеграциите

Share

Мерење на тренд – податоци за четири години. Македонија и ЕУ Планот 3-6-9 Извештајот на Прибе Договорот за добрососедство. Евробарометар е испитување на јавното мислење направено страна на агенцијата М-Проспект од Скопје, преку компјутерски асистирана телефонска анкета во периодот 1 ноември – 15 ноември 2017 година на репрезентативен примерок од 1254 испитаник со +/- 2.83% маргина на грешка. Методолошката исправност на анкетата е одговорност на МПроспект, додека прашалникот беше подготвен од тимот на ЕВРОТИНК. Мерење на тренд – податоци за четири години.

Tags:

Leave a Comment