LOADING

Type to search

Со европски пари до развој на алтернативен туризам

Публикации Работни програми

Со европски пари до развој на алтернативен туризам

Share

Целта на оваа брошура е да ги презентираме можностите што ги нудат програмите на ЕУ и да ги прошириме видиците за промоција на овој вид туризам кај нас. Различните успешни приказни и искуства од европските држави коишто ги презентираме во оваа брошура, се само дел од успешни проекти што се реализирани во практика.

Tags:

Leave a Comment