LOADING

Type to search

Сè што сакавте да знаете за ЕУ

Публикации Работни програми

Сè што сакавте да знаете за ЕУ

Share

Оваа брошура треба да им обезбеди на граѓаните основни информации за Европската унија и нејзините заеднички политики и притоа да ги подготви да можат да донесуваат информирани одлуки за сите поважни права од процесот на пристапување во ЕУ.

Tags:

Leave a Comment