LOADING

Type to search

Насоки подготвени од ЕК за поддршката на ЕУ за граѓанското општество во земјите од проширувањето

Публикации

Насоки подготвени од ЕК за поддршката на ЕУ за граѓанското општество во земјите од проширувањето

Share

Овој документ има за цел да придонесе кон водечките принципи за поддршката на граѓанското општество во земјите од проширувањето во периодот 2014-2020 изготвени од страна на Генералниот директорат за проширување и отворени за јавни консултации до 14 јуни 2013 година. Неговата генерална намера е да ги подобри водечките принципи, преку придонеси од широка група на национални засегнати страни, но и да наведе конкретни области од посебен интерес.

Tags:

Leave a Comment