LOADING

Type to search

Предавници, платеници и сендвич демонстранти: граѓанскиот активизам во македонскиот јавен дискурс

Документ за јавна политика Правда, слобода и безбедност Процес на пристапување во ЕУ Публикации

Предавници, платеници и сендвич демонстранти: граѓанскиот активизам во македонскиот јавен дискурс

Share

Студијата за јавни политики Предавници, платеници и сендвич-демонстранти: Граѓанскиот активизам во македонскиот јавен дискурс е изработена во рамките на истражувачката стипендија која МЦЕО ја доби во рамките на проектот за поддршка на граѓанското општество финансиран од УСАИД. Студијата беше изработена во истражувачки период од 6 месеци, а опфати анализа на неколку појави на граѓански активизам кои на Македонија и се случија по последните предвремени парламентарни избори.

Студијата можете да ја преземете на следниов линк.