LOADING

Type to search

Млади во акција: седумнаесетти извештај од следењето на пристапувањето на Македонија во ЕУ

Процес на пристапување во ЕУ Публикации Следење на процес на интеграции

Млади во акција: седумнаесетти извештај од следењето на пристапувањето на Македонија во ЕУ

Share

Сите информации од ова истражување упатуваат на основано сомнение дека и во 2012 година Националната агенција за европски образовни програми и мобилност повторно доделувала проекти на нефер и на сомнителен начин на истата привилегирана група невладини организации.

Целото истражување можете да го преземете на следниов линк.