LOADING

Type to search

Акција за Европа

Публикации

Акција за Европа

Share

Оваа публикација е плод на последниот циклус јавни дебати организирани под насловот „MK@EU” во рамките на проектот „Акција за Европа „ што го спроведе Македонскиот центар за европско образование со Фондацијата отворено општество – Македонија, Младинскиот образовен форум, Младинскиот културен центар – Битола и центрите за поддршка на невладините организации од повеќе градови во државата.

Tags:

Leave a Comment