LOADING

Type to search

Напредокот на Република Македонија во процесот на пристапување

Публикации

Напредокот на Република Македонија во процесот на пристапување

Share

Република Македонија во декември 2005 година од Советот на Европската унија доби статус на држава кандидат и влезе во нова фаза на односите, пристапување. Веќе трета година по ред извештаите за напредокот на Комисијата не содржат препорака за отпочнување преговори за пристапување во членство.

Tags:

Leave a Comment