LOADING

Type to search

Анализа на напредокот на Македонија во процесот на пристапување во европската унија

Процес на пристапување во ЕУ Публикации Следење на процес на интеграции

Анализа на напредокот на Македонија во процесот на пристапување во европската унија

Share

Република Македонија во декември 2005 година од Советот на Европската унија доби статус на држава кандидат и влезе во нова фаза на односите, пристапување. Веќе трета година по ред извештаите за напредокот на Комисијата не содржат препорака за отпочнување преговори за пристапување во членство.

Документот можете да го преземете на следниов линк.