Управен одбор

Љупчо Петковски

Љупчо Петковски е независен консултант со специјализација на истражувања на политики. Љупчо ја водеше канцеларијата на ЕвроТинк oд 2017 до 2019 година. Љупчо е вработен во Стелар Истражувања, нова стартап компанија која се занимава со  истражување на јавното мислење и развој на софтверски решенија за истражувања за светскиот пазар. Моментално Љупчо соработува со тинк тенк организации, …

Љупчо Петковски Read More »