повик

Оглас за работа: Проектен/на координатор/ка

Евротинк бара нов член на тимот, со позиција проектен/на координатор/ка. Повеќе детали подолу.   Име на проектот  Media 4 EU   Име на позиција  Проектен/на координатор/ка Локација  Скопје, Северна Македонија  Период на траење  1 март 2023 – 28 февруари 2026 година  Обем на работа   70% работно време ОПИС НА ПРОЕКТОТ:  Главната цел на проектот е да се …

Оглас за работа: Проектен/на координатор/ка Read More »

Јавен повик за надворешен/на соработник/чка за анализи и поддршка при креирање на локална младинска стратегија

ОПИС НА ПРОЕКТОТ: Евротинк – Центар за европски стратегии го имплементира проектот „Општина Бутел отворена за младите“, финансиран од Европската Унија во рамки на проектот „Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата″ спроведуван од страна на Коалицијата на младински организации СЕГА. Општата цел на проектот е да придонесе кон овозможување и поттикнување на …

Јавен повик за надворешен/на соработник/чка за анализи и поддршка при креирање на локална младинска стратегија Read More »

Повик до општините од Република Северна Македонија „Со локални совети за превенција кон подобрена соработка”

Евротинк – Центар за европски стратегии отвора јавен повик до општините во Република Северна Македонија за вклучување во проектот „Со локални совети за превенција кон подобрена соработка”, поддржан од Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Скопје, преку програмата за „Мали демократски грантови”. Главната цел на проектот е да поттикне процес на соработка помеѓу општините, полицијата …

Повик до општините од Република Северна Македонија „Со локални совети за превенција кон подобрена соработка” Read More »