Јавен повик за надворешен/на соработник/чка за анализи и поддршка при креирање на локална младинска стратегија

ОПИС НА ПРОЕКТОТ: Евротинк – Центар за европски стратегии го имплементира проектот „Општина Бутел отворена за младите“, финансиран од Европската Унија во рамки на проектот „Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата″ спроведуван од страна на Коалицијата на младински организации СЕГА. Општата цел на проектот е да придонесе кон овозможување и поттикнување на …

Јавен повик за надворешен/на соработник/чка за анализи и поддршка при креирање на локална младинска стратегија Read More »