LOADING

Type to search

Проектот „Подобрување на отчетноста и на транспарентноста на полицијата во Република Северна Македонија“ цели кон: 1) подобрување на постојните практики...
Извор на фотографија: “Centre for Adult Education Flipped Learning Design in VET Workshop 070214” by Vanguard Visions is licensed under...
Студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје; Извор на фотографија: Од kallerna — сопствено дело, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=141174961. Автор: Никола...
Извор на фотографија: kallerna – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=139707203. Автор: Сара Танаскоска „Од декември 2018 година, Собранието го...
Извор на фотографија: Sang Hyun Cho from Pixabay. Автор: Сара Танаскоска Македонските граѓани речиси и да не веруваат во правосудниот систем на...
Извор на фотографија: Image by Engin Akyurt from Pixabay. Автор: Габриела Лескова Низ годините, статистиките на новинарските здруженија бележат повеќе случаи на повреда...
Извор на фотографија: Влада на РСМ. Автор: Габриела Лескова Советот на Европската Унија на почетокот од мај годинава го одобри...
Извор: Freepik Автор: Бојан Лазаревски Европската унија ја препознава важноста од создавање и раст на бизниси на недоволно застапените групи...
Извор: Совет на Европа Автор: Бојан Лазаревски Само енергичното граѓанско општество придонесува за исполнување на условите за членство во ЕУ...